Share |

Kohti puoluekokokousta

Share |

Lauantai 17.3.2012


Jutta Urpilainen saanee jatkopestin puheenjohtajakaudelleen. Varapuheenjohtajista sen sijaan tullee äänestyksiä, tai ainakin joudutaan pohtimaan useiden vaihtoehtojen välillä. Hyvä on, jos kokonaisuus on tasapainoinen: miehiä ja naisia, nuorempia toimijoita ja konkareita.

Jungner puoluesihteerinä on saanut kritiikkiä osakseen. Etenkin "maakuntien" miehet ja naiset ovat kokeneet jääneensä ilman puoluetoimiston ja puoluesihteerin tukea. Toisaalta Mikaelia on kehuttukin. Uudistuksia on tarvittu ja hyvä että sähköistä viestintää kehitetään. Maailma pienenee kun voimme olla yhteydessä toisiimme välimatkoista huolimatta.

Mutta ehkä tässäkin asiassa pätee sanonta "hiljaa hyvä tulee". Osallisuus on jokaisen oikeus, ja tämä oikeus on uhattuna, jos otetaan liian nopeasti käyttöön järjestelmiä ja tekniikoita, jotka eivät ole kaikkien hallussa tai saatavilla.

Demarinaiset ovat vahvasti esillä puoluekokouksessa. Sitä ennen Uudenmaan demarinaiset juhlivat 50-vuotistaivaltaan teemalla naisten työ. Mikäli olet harrastanut käsilläsi jotain, käsitöitä, puutöitä, koriste-esineiden tekoa, kirjoittamista, niin ota yhteyttä, kerron lisää.

Avainsanat: SDP, puoluekokous, ehdokas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini