Share |

Uusia haasteita

Share |

Lauantai 29.11.2008 klo 20.51


Vaikuttaa siltä, että monilla ihmisillä on halu tulla demarien  toimintaan mukaan aktiivisena osallistujana, tekijänä. Aktiivisuus ja halu osallistua ja vaikuttaa elää vahvana.

Muiselen itse usein aikaa 80- luvun alussa, jolloin minäkin monen muun lailla opiskelin Työväen Akatemissa yhteiskunnallisella linjalla. Meitä on muitakin Porvoossa. Käytimme kaksi, jotkut kolme ja neljäkin vuotta parhaista työvuosistaan henkisen pääoman kartuttamiseen. Emme piitannet niin paljoa rahan tulosta, kunhan elimme ja saimme opiskella. Ja hyvä niin. Me saimme tuosta ajasta paljon.

Ystäväni Hannu Ikonen on yksi näistä opiskelutovereista, ja ilman hänen myötävaikutustaan en olisi niin helposti luiskahtanut porvoolaisen työväenyhdistyksen johtokuntaan ja sittemmin vuosikausiksi sos.dem. kunnallistoimikunnan jäseneksi. Meihin ulkokuntalaisiin ei luotetan helposti, uskon että sama pätee monilla paikkakunnilla. Naiset eivät myöskään ole korkeassa huudossa politiikassa ja jostain syystä meitä puolueen ja ay- liikkeen kouluttamia osaajia ei ole osattu hyödyntää - vai eikä me olla osattu tuoda itseämme esiin?

Täytyy myöntää, että hyppy on melkoinen filosofisten ja ideologisten sävyttämästä poliittisesta Työväen Akatemian maailmasta perinteisen työväenyhdistyksen arkisempaan puuhaan. Mutta hyvin on kahvipannu kädessäni pysynyt, vaikken ennen Hamarin yhdistykseen tuloani ollut kahvia keittänyt kuin perheen jäsenille. Nyt on hoideltu useammat vappujuhlat torilla ja kirpputorikahvit Talolla.

Mutta silti; haluan tuoda porvoolaiseen demaripolitiikkaan ripauksen enemmän ideologista pohdintaa, kannustaa arvojemme mukaiseen päätöksentekoon ja olla luotsaamassa yhdistystä yhteistoiminnallisesti eteenpäin.

Talolla tavataan! Pidetään yhteyttä tai seuraa lehdistä yhdistyksemme ilmoittelua.


Kommentit

23.9.2011 16.19  Coach Factory Outlet

pedestal these words appear:
"My name is Ozymandias, King of Kings:
Look upon my works, ye Mighty, and despair!"
Nothing beside remains. Round

24.9.2011 10.09  Coach Outlet Online

Venezuelan President Hugo Chavez urged his ally, Iranian President Mahmoud Ahmadinejad, to release the hikers after the South American leader was lobbied by pals in U.S. "intellectual circles," Reuters reported.

24.9.2011 10.48  Coach Factory Store

The Quartet unveiled its proposals shortly after Mr Abbas formally submitted the request

for a Palestinian state to become a full member of the UN.Addressing the General Assembly

in New York, he urged the Security Council to back a state with pre-1967 borders. "I call

upon the distinguished members of the Security Council to vote in favour of our full

membership," Mr Abbas told the General Assembly, in what was for him an unusually

impassioned speech."I also appeal to the states that have not yet recognised the State of

Palestine to do so,

17.11.2011 4.46  Coach Bags

I am a novice, your success is my inspiration.Indeed, it is wonderful


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini