Share |

Lestadiolainen vai lesbo stadilainen

Share |

Lauantai 4.10.2008 klo 12.27 - Mirja Suhonen


Lestadiolainen vai lesbo stadilainen

Olen kiinnostuneena seurannut keskustelua. niin varmaan moni muukin, Lapin Kansan vasta valitun päätoimittajan työsuhteen päättymisestä  ennen kuin se alkoikaan. Kyseessä lienee juridisesti sopimusrikkomus, koska työsuhde alkaa vasta sitten, kun työt on aloitettu.

Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne kaiketi sekoili sanomisissaan, kun ensin selvitti eroperusteeksi Johanna Korhonen kumppanin sukupuolen ja puoluetaustan, ja myöhemmin vetosi valehteluun ja luottamuspulaan. Uskon, että sanomisten välissä juristi preppasi Telannetta. Nimittäin Suomen lainsäädäntö kieltää syrjinnän ko perustein työhön otossa. Korkeilla paikoilla, niin kuin päätoimittajan palli on, sen sijaan luottamuspula on yllättävän helposti hyväksyttävä peruste työsuhteen päättämiselle.

Avainsanat: syrjintä, tasa-arvo


Kommentit

24.11.2008 14.34  mara

Suosittelen lukemaan Johanna Korhosen haastattelun City-lehdestä. Korhonen itse ei lähdekään lynkkaamaan lestadiolaisia, koska on itse Oulusta ja tasan tarkkaan tietää, millaisia lestadiolaiset oikeasti ovat. Korhosen potkujen taustalla on Alma Media ja Kai Telanne, jolla ei ole mitään tekemistä lestadiolaisten kanssa. Vaikka lestadiolaiset olisivat peruneet Lapin Kansan, kyse olisi ollut pienestä osasta tilaajia. Todennäköisesti hyvin harva lestadiolainen olisi perunut ja se on varmaankin monelle yllätyksenä myös J. Korhosen käsitys (googleta City lehti Johanna Korhonen). Telanne on varmasti tyytyväinen, kun tämä roska on kaadettu lestadiolaisten niskaan ja Alma Media saa olla rauhassa.

1.2.2009 12.49  MIrja

Aivan, ei kyseessä olekkaan lukijoiden kanta, tosin on tullut ko lehteen myönteistäkin palautetta Telanteen toimien vuoksi, kuulemma enimmäkseen negatiivista. Aika näyttää miten oikeudenkäynnissä käy. Oli jonkun uskontokunnan edustajan kanta mikä hyvänsä, harva käytännön toimissa sitä mitenkään näyttää. Yritysjohdon suuri arviointivirhe. Jälkeenpäin keksi luottamuspulan syyksi, mikä onkin työsopimuslain mukainen peruste, jos sellainen olisi (luottamuspula).

23.9.2011 16.15  Coach Factory Outlet

pedestal these words appear:
"My name is Ozymandias, King of Kings:
Look upon my works, ye Mighty, and despair!"
Nothing beside remains. Round

23.9.2011 16.18  Coach Factory Outlet

pedestal these words appear:
"My name is Ozymandias, King of Kings:
Look upon my works, ye Mighty, and despair!"
Nothing beside remains. Round

24.9.2011 10.05  Coach Outlet Online

Venezuelan President Hugo Chavez urged his ally, Iranian President Mahmoud Ahmadinejad, to release the hikers after the South American leader was lobbied by pals in U.S. "intellectual circles," Reuters reported.

24.9.2011 10.49  Coach Factory Store

The Quartet unveiled its proposals shortly after Mr Abbas formally submitted the request

for a Palestinian state to become a full member of the UN.Addressing the General Assembly

in New York, he urged the Security Council to back a state with pre-1967 borders. "I call

upon the distinguished members of the Security Council to vote in favour of our full

membership," Mr Abbas told the General Assembly, in what was for him an unusually

impassioned speech."I also appeal to the states that have not yet recognised the State of

Palestine to do so,

17.11.2011 4.45  Coach Bags

Thank ah! Help me! Is wonderful!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini