Share |

Seikkailupuisto Porvooseen - miksi?

Share |

Lauantai 31.1.2009 klo 11.46


Olen kauan miettinyt tätä aihepiiriä, josta nyt kirjoitan tänne sivuilleni. Teknisen lautakunnan jäsenenä useaan otteeseen on tehnyt mieli tehdä vastaesitys ja jättää eriävä mielipide, kun virkamiehet tuovat käsittelyyn leikkipuistosuunnitelmia. Hintaa suunnitelluille puistoille tulee yleensä 30 - 60 000 euroa. Kallein oli Tarkkisten leikkipuisto, noin 200 000 euroa. Kalleus johtui maaperän parannukseen jne liittyvistä töistä.

Porvoossa on tietojeni mukaan 70 - 80 leikkipuistoa,  osa kunnostettuja, osa kunnostamattomia.


Kommentit

31.1.2009 12.53  Eila Kohonen

Erittäin hyvä, kantaa ottava kirjoitus.
Olen kanssasi samaa mieltä asiasta, mitään seikkailupuistoa ei tarvita Porvooseen. Tärkeämpiä asioita olisi johon tuon rahan voisi laittaa, mm. nuorisotilat, jossa lapset, nuoret voivat viettää aikaansa esim. koulun jälkeen kun vanhemmat ovat töissä. Siellä kaikenlaista toimintaa, joka riittää elämyksiä antamaan aivan tarpeeksi. Vanhemmat saavat itse järjestää elämyksiä lapsilleen omilla rahoillaan niin paljon kuin haluavat.

Olen mukana kamjanjassa jossa parannetaan lapsen arkipäivää. Siihen pitää saada mukaan lasten vanhempia, koska he ovat siinä etuasemassa.

1.2.2009 12.52  MIrja S

oki Kuninkaanportin seikkailupuisto onkin yksityisen. Metiskelin kirjoitukseni jälkeen, että pitääkö kokemusten olla välineellisiä, kun voisivat olla omoaan toimintaan, aisteihin, mielikuvitukseen liittyviä.

21.1.2011 8.53  coach outlet

Your blog is beautiful!

24.9.2011 10.08  Coach Outlet Online

Venezuelan President Hugo Chavez urged his ally, Iranian President Mahmoud Ahmadinejad, to release the hikers after the South American leader was lobbied by pals in U.S. "intellectual circles," Reuters reported.

24.9.2011 10.48  Coach Factory Store

The Quartet unveiled its proposals shortly after Mr Abbas formally submitted the request

for a Palestinian state to become a full member of the UN.Addressing the General Assembly

in New York, he urged the Security Council to back a state with pre-1967 borders. "I call

upon the distinguished members of the Security Council to vote in favour of our full

membership," Mr Abbas told the General Assembly, in what was for him an unusually

impassioned speech."I also appeal to the states that have not yet recognised the State of

Palestine to do so,

17.11.2011 4.44  Coach Bags

, kuten nykyisinä sarjamonogamian aikoina niillä on tapana tehdä, vanhemmuus- ja sukulaisuuskuviot voivat muotoutua vielä monimutkaisemmiksi. Näillä lapsen kanssa arkeaan jakavilla ihmisillä, jotka tosiasiallisesti ksdfhnknaikki ovat lapsen sosiaalisia vanhempia, ei kuitenkaan ole juridisesti vahvistettua sidettä lapseen, koska Suomen laki ei tunne sellaista tilannetta, jossa lapsella olisi useampi kuin kaksi vanhempaa. Tämäkö muka lasten .I am a novice, your success is my inspiration.Indeed, it is wonderful


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini